KÖPVILLKOR

 

Terms

Priser
Alla priser är inklusive moms.

Leveransinformation
Vi levererar i normalfallet till dåde privatperson och företag i Sverige & Norge.
Du betalar ingen överföring eller instalationsavgift – oavsett server.

Bekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Var noga med att spara orderbekräftelsen så att du har den tillhands vid eventuell kontakt med kundtjänst. Orderbekräftelsen kommer från adressen info@snabbutik.se.

Betalningsalternativ för privatperson
snabbutik.se samarbetar med Paypal för kortbetalning, faktura, avbetalning och konto. Paypal villkor gäller. Vid nekad kreditgivning skall du kontakta Paypal. Om du ändå inte kan genomföra ditt köp kan vi acceptera banköverföring. Kontakta oss i så fall på info@snabbutik.se
Läs mer om paypal och vad de kan hjälpa dig med.

Inloggning i butiken
Vi erbjuder återkommande kunder, både privatpersoner och företag, att skapa en unik inloggning i butiken för att ta del av tidigare ordrar, spara beställningslistor till senare, se tillgängliga presentkort och hålla koll på leveransstatus. Du skapar ditt konto genom att klicka på texten “Logga in” längst upp på sidan.

Ångerrätt
Du har ingen rätt att ångra levererat vara (detta gäller alltid vid köp av Digitala produkter).

Reklamation & retur 
Vi garanterar att beställda varor är felfria vid leveransen. Om så inte är fallet måste du meddela oss snarast, dock senast inom 14 dagar. OBS!
Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. När vi meddelats åtgärdar vi felet snarast.

Säkerhet
Vi använder SSL (Secure Soccet Layer), ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). SSL är industristandard och har utvecklats av Netscape Communications. SSL-protokollet behandlar data på olika sätt och krypterar informationen. Krypterad data är inte läsbar av utomstående. När data tas emot av mottagaren sätter SSL tillbaka data i dess ursprungliga ordning, gör en kontroll så avsändaren är korrekt (Server Authentication) och kontrollerar att data inte har förändrats under överföringen (Message Integrity). SSL använder digitala certifikat för att kontrollera sändare och/ eller mottagare av dataöverföringen. Alla SSL-certifikat till Internet handhas av företag som är certifierade certifikatskapare. Detta medför också att alla SSL-certifikat är unika och korrekt utfärdade. Alla som ansöker om SSL-certifikat måste styrka sin egen eller sin organisations identitet för att få köpa ett SSL-certifikat. Kravet för att konsumenter ska kunna använda SSL att webbläsaren klarar SSL, vilket de flesta gör. Dessutom krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.


Hantering av personuppgifter (GDPR)
Vi är personuppgiftsansvariga för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kan komma att behandlas av oss för att administrera kundrelationen samt för marknadsföringsändamål. Du kan när som helst begära ut ett fullständigt registerutdrag från oss. Vill du att dina uppgifter skall raderas, vänligen kontakta oss.


Force Majeure
snabbutik.se är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden.


Support
snabbutik.se strävar efter att erbjuda de bästa produkterna till de lägsta priserna. Vi önskar att så många ärenden som möjligt sker via e-post: info@snabbutik.se. Om du ändå vill prata med oss gör vi vårat bästa för att svara under Mån-Lör mellan kl: 1900-2200

på +1(818) 602–1892.

Varukorg
SEK Svenska kronor