Vi ger liv åt kreativa ideer.

Vår passion är att skapa vackert designade och fullt fungerande webbplatser för företag och privatpersoner över hela världen för att hjälpa dem att sticka ut. Vi har ett samarbetssätt för varje projekt med fokus på kundframgång, positiv kundupplevelse och ett anmärkningsvärt och funktionellt avslutat projekt. Vi arbetar med team som kan tillhandahålla mervärdestjänster som projektledning, anpassad kodutveckling, copywriting och videoproduktion
.

e-commerce solution in Sweden

Några ord om

VÅR TEAM

Vi är ett oberoende företag med 6 personer som arbetar tillsammans. Vi lägger vår tid på att designa och bygga närbutiker, skapa gemenskap kring kreativa projekt och stödja det kreativa ekosystemet runt omkring oss. Vi är utvecklare, designers, kodare, programmerare – you name it. Under åren har vårt team skapat hundratals onlinebutiker (och lanserat många av våra egna).

Harvey Spector

Harvey Spector

Founder - CEO

Jessica Pearson

Jessica Pearson

COO

Rachel Mitchell

Rachel Mitchell

Marketing Head

David Keane

David Keane

Lead Developer

Katrina Bennett

Katrina Bennett

Intern Designer

Mike Al Mutawaa

Mike Al Mutawaa

Intern Designer

fÖLJ OSS

icon 3 min
100% GARANTI

JA! På snabbutik.se GARANTERAR vi absolut vårt webbdesignarbete! Vi kommer aldrig att stoppa utvecklingsprocessen förrän projektet har levererats upp till kundens fullständiga belåtenhet. Obegränsad mängd ändringar och revideringar inklusive finjustering och publicering

ICON 22 min
BÖRJAR VID 3000:-

JA! Du hörde rätt! Snabbutik kan leverera grundläggande webbuteker inklusive målsidor från så lite som 8 000:- tack vare hög effektivitet av vårt team kan vi erbjuda utöver rimliga priser för projekt av alla skala.

imageedit 28 2939550305 min
SNABBA leveranser

JA! Vi kan leverera kompletta fungerande webbutiker på ett par dagar. Webbdesignprocessen involverar en mycket koordinerad teaminsats av våra designers, kodare och SEO-experter för att säkerställa en SUPERSNABBT och effektiv leverans av ett projekt av vilken komplexitet som helst.

Varukorg
SEK Svenska kronor